KURSUS I JAPANSK LIFTING

Japansk Lifting er for dig, der er selvstændig behandler, drømmer om at blive det, eller blot ønsker at kunne bruge det på dig selv eller på dine venner og familie.
Du lærer at give en times fantastisk behandling, der virker opstrammende, blødgørende, udrensende og afstressende.

Japansk Lifting er en wellness behandling, men den er samtidigt healende for kroppen. Du arbejder med alle punkter og zoner i ansigtet, og da alle kroppens organer er afspejlet i ansigtet, afbalancerer du også kroppen. Der arbejdes med ansigtsmassage, akupressur, ansigtszoneterapi og japanske vævsopstrammende teknikker.

I behandlingen anvendes forskellige naturlige produkter af høj kvalitet. Som maske bruges spirulina, som er en stærk antioxidantisk alge fra havet. Derudover bruges ansigtsexfoliator, dagcreme og øjencreme med høj koncentration af aloe vera samt hybenkerneolie.

Effekt af behandlingen:
Smukkere glød
Fastere og mere vital ansigtshud
Blødere og mere ensartet hud
Reducering af poser under øjnene
Opstramning af mimiske rynker

Mine kunder er efter et forløb med Japansk Lifting blevet spurgt, om de har fået botox, fordi der er en tydelig udligning af rynker.

Kurset er meget praktisk orienteret, så der arbejdes meget ved briksen for at få styr på teknikkerne og de forskellige greb,

Efter kurset får du et diplom på 13 timer.

Sted:
Balancepunktet v/Jette Hiltmar
Tornballevej 105
8381 Tilst

Kurset holdes d. 7.-8. november kl. 10-16.30. Der aftales en øveaften efterfølgende.

Pris: 3.500 kr.
incl. kursusmateriale og startkit til en værdi af 775 kr.  samt fuld forplejning. Der serveres kaffe, te, formiddagsboller (glutenfri), let frokost og lidt eftermiddagssnack.
Øveaften betales separat.

Der er plads til 6 deltagere.

Tilmelding foregår til:
Jette Hiltmar på 30937815 eller mail Jette@hiltmar.dk.

Du har reserveret pladsen, når du har tilmeldt dig og indbetalt 500 De resterende 2.500 kr. indbetales senest 2. november. Hele beløbet kan selvfølgelig også indbetales på en gang.
Indbetal på kontonr. 2316 6279855920 eller mobile pay: 30937815 (skriv fulde navn i tekstfeltet).

Kontakt mig gerne på tlf. for nærmere oplysninger.

Jeg glæder mig til at giver dig 2 fantastiske, intensive og lærerige dage, hvor du får lov at arbejde med en behandlingsform, der arbejder på mange planer, og som du hurtigt vil kunne få kunder til.