I min klinik arbejder jeg holistisk, og der er tid til at få snakket om det, der er behov for. I det hektiske samfund vi lever i med stress, som både kan påvirke os fysisk, psykisk og biokemisk, kan vi nærmest ikke undgå at komme ud af balance. Når vi kommer ud af balance, får vi blokeringer i kroppen, hvilket fremkalder sygdom.
Som kinesiolog kan jeg hjælpe dig med at forløse dine blokeringer, så energien igen kan flyde frit, hvilket genopretter balancen i kroppen, så du igen kan fungere optimalt.

Hvad er vigtig at vide?

Alle mine behandlinger starter med følgende process.

  • Drik gerne meget vand før behandlingen

  • Slap af og ankom

  • Giv slip og vær åben for nyt

Det er altid godt at være forberedt, men hvis du nu ikke skulle have læst dette opslag, får vi selvfølgelig bare testet det af og forberedt dig optimalt behandlingen. Kroppen fortæller mig, hvornår den er klar til selve behandlingen.