HVEM EJER BALANCEPUNKTET HILTMAR

Jette Hiltmar

Jeg har selv benyttet mig af kinesiologiafbalanceringer mange år før jeg selv startede med at tage uddannelsen. Jeg mistede min far pludseligt, da jeg var 19 år gammel. På det tidspunkt, var det ikke noget, man tænkte så meget over var vigtigt at få bearbejdet. Derfor fik min sorg lov til at vokse i min krop og begyndte at give mig mange fysiske og psykiske ubalancer. Først da jeg begyndte at få afbalanceringer hos en kinesiolog, følte jeg, at jeg blev mødt med forståelse og fik de afbalanceringer, der skulle til for at lindre mit traume.

Jeg blev meget optaget af kinesiologien, fordi den kan så meget på alle planer – og var det eneste, der hjalp mig.

Som kinesiolog arbejder jeg med ubalancer i kroppen, og hjælper dig til at få dine egne selvhelbredende evner aktiveret.

Jeg tog uddannelse 2015-2018 og bliver ved med at tage flere kurser, da man kan gå i så mange retninger og til stadighed blive dygtigere med at kunne hjælpe mennesker med deres ubalancer

Med kinesiologien kan man virkelig komme dybt, hvis det er det, man vil. Man kan gå tilbage og finde årsagstidspunktet for gamle traumer og få dem afbalanceret på årsagstidspunktet. Det er jeg stadig meget fascineret af.