Balancepunktet nær Århus

I min klinik arbejder jeg holistisk, og der er tid til at få snakket om det, der er behov for. I det hektiske samfund vi lever i med stress, som både kan påvirke os fysisk, psykisk og biokemisk, kan vi nærmest ikke undgå at komme ud af balance. Når vi kommer ud af balance, får vi blokeringer i kroppen, hvilket fremkalder sygdom.
Som kinesiolog kan jeg hjælpe dig med at forløse dine blokeringer, så energien igen kan flyde frit, hvilket genopretter balancen i kroppen, så du igen kan fungere optimalt.

Kinesiologi

Kinesiologi betyder ” Læren om bevægelse”

Kinesiologi er udviklet i USA af kiropraktorer, som har sammensat deres viden med østens meridianlære. Meridianer er energibaner, bl.a. til vores muskler og organer, og de virker som el-ledninger til en lampe.

Kinergetics

Kinergetics er en metode, hvor man forbinder kinesiologi med reiki healing. Den australske kinesiolog, Philip Rafferty, har udviklet denne unikke metode. Med denne metode, som jeg har uddannet mig i..

Japansk lifting

Japansk Lifting er en af ​​de bedste, ikke-kirurgiske måder at forynge dit ansigt på. Det er en behagelig og mild luksusbehandling, som sætter dig og dit være i centrum. Behandlingen løfter, glatter og afspænder ansigtet. Det er er meget behagelig, afslappende og afstressende behandling, der kombinerer..

Kostvejledning

Da jeg arbejder holistisk, kan man ikke komme udenom kosten.

Jeg bruger især kosten som støtte, når det drejer sig om udrensning af kroppen. Afhængig af, hvilken ubalance man har, tilbyder jeg kostråd til støtte af selvhealingen.