9. NOVEMBER 2018

Anonym

Jette er en yderst dygtig, omsorgsfuld og kompetent behandler. Jeg har fået et par kinesiologiske behandlinger med fokus på ebv- virus og jeg kan absolut mærke en bedring. De varmeste anbefalinger herfra.

15. OKTOBER 2018

Anonym

Har lige fået min første behandling hos Jette Hiltmar, og det blir garanteret ikke den sidste. ? Der var rolige omgivelser, varme i madrassen, tæppe over sig, afslapningsmusik i ørerne. Så er man ligesom klar til at blive forkælet med en skøn behandling, Ææælsker ansigtsmassage og den japanske lifting var en ny, men super lækker variant, som sikkert gør en masse godt for både krop og sjæl. ? Det gav i   hvert fald både velvære, afslapning og en glad hud. What’s not to like…. ? Anfaler helt klart Jette! Men pas på… Det kunne være vanedannende… ????

6. OKTOBER 2018

Anonym

Ud over at Jette er en dygtig kinesiolog, er hun også enormt god til at forkæle mig med en speciel ansigtsbehandling, Japansk Lifting. Behandlingen var meget afslappende og afstressende, og jeg gik derfra med en ny og frisk hud og jeg følte mig afspændt i hele kroppen. Jette ved nemlig lige hvilke punkter i ansigtet der er gode at massere på.

14. AUGUST 2018

Anonym

Fantastisk dejlig behandling. mine nakkesmerter forsvandt helt efter 2 behandlinger?

24. JULI 2018

Natasja Thomassen

Jeg har været forbi Jette idag, og jeg er blevet positiv meget overrasket over, at jeg allerede kunne mærke en masse

positivt i kroppen og hovedet, da jeg gik derfra. Kan varmt anbefale Jette.

27. FEBRUAR 2018

Hanne Lanng

Japansk lifting – jeg er fan. Afslappet atmosfære og dejlig behandling med gode produkter, ren velvære for krop og sind.

12. FEBRUAR 2018

Charlotte Lærke

Første besøg hos Jette en dejlig positiv og spændende oplevelse. Samt Jette er sød og meget tillidsvækkende som menneske kan klart anbefales.