Januar 2024

Gitte

Da jeg kom til behandling hos dig i går, var jeg træt og slatten efter at have haft corona henover jul og nytår. Udover mit immunforsvar arbejdede vi med nogle relationer, som jeg havde det svært med.

Da jeg kom hjem slappede jeg af, men jeg fik så meget energi efter behandlingen, at jeg var ude at løbe 4 km senere på dagen. Idag føler jeg stor kærlighed til de relationer, som jeg havde det svært med. Jeg ser tingene i et helt andet perspektiv.

Januar 2024

Lone

Jeg er kommet til behandlinger hos dig gennem flere år. Du er et slags anker for mig. Når jeg får det svært og kommer til at gå ind i offerrollen, tænker jeg på de øvelser, du har lært mig og de sætninger, jeg kan sige til mig selv for at komme ind i en mere positiv og healende tankegang. Det virker altid.

Januar 2024

Annette

Kære Jette

Tak for denne gang. Fantastisk stærk oplevelse og meget følelsesladet. jeg er dig dybt taknemmelig.

Juli 2023

Susanne

Kære Jette

Jeg har blot lyst til at dele med dig, at jeg har haft en fuldstændig fantastisk dag. Jeg var så super frisk om aftenen. Jeg har følt en ro i kroppen, som jeg slet ikke kan huske, jeg har haft i meget lang tid – årevis. Jeg har haft overskud hele dagen og på arbejde kunne jeg klare hvad som helst.

  1. januar 2023

Signe

Vil blot sende en stor hilsen med en stor tak for al den hjælp, du har givet mine 3 børn og dermed også os som familie det sidste halvandet år.

9. NOVEMBER 2018

Anonym

Jette er en yderst dygtig, omsorgsfuld og kompetent behandler. Jeg har fået et par kinesiologiske behandlinger med fokus på ebv- virus og jeg kan absolut mærke en bedring. De varmeste anbefalinger herfra.

15. OKTOBER 2018

Anonym

Har lige fået min første behandling hos Jette Hiltmar, og det blir garanteret ikke den sidste. ? Der var rolige omgivelser, varme i madrassen, tæppe over sig, afslapningsmusik i ørerne. Så er man ligesom klar til at blive forkælet med en skøn behandling, Ææælsker ansigtsmassage og den japanske lifting var en ny, men super lækker variant, som sikkert gør en masse godt for både krop og sjæl. ? Det gav i   hvert fald både velvære, afslapning og en glad hud. What’s not to like…. ? Anfaler helt klart Jette! Men pas på… Det kunne være vanedannende… ????

6. OKTOBER 2018

Anonym

Ud over at Jette er en dygtig kinesiolog, er hun også enormt god til at forkæle mig med en speciel ansigtsbehandling, Japansk Lifting. Behandlingen var meget afslappende og afstressende, og jeg gik derfra med en ny og frisk hud og jeg følte mig afspændt i hele kroppen. Jette ved nemlig lige hvilke punkter i ansigtet der er gode at massere på.

14. AUGUST 2018

Anonym

Fantastisk dejlig behandling. mine nakkesmerter forsvandt helt efter 2 behandlinger?

24. JULI 2018

Natasja Thomassen

Jeg har været forbi Jette idag, og jeg er blevet positiv meget overrasket over, at jeg allerede kunne mærke en masse

positivt i kroppen og hovedet, da jeg gik derfra. Kan varmt anbefale Jette.

27. FEBRUAR 2018

Hanne Lanng

Japansk lifting – jeg er fan. Afslappet atmosfære og dejlig behandling med gode produkter, ren velvære for krop og sind.

12. FEBRUAR 2018

Charlotte Lærke

Første besøg hos Jette en dejlig positiv og spændende oplevelse. Samt Jette er sød og meget tillidsvækkende som menneske kan klart anbefales.