Kostvejledning

I forbindelse med en behandling vejleder jeg ofte i kost, da det bedste resultat som regel opnås ved at arbejde på så mange planer som muligt – energetisk og fysisk.

Jeg har lavet e-bogen ‘Powerfulde antiinflammatoriske opskrifter – glutenfri og mælkefri’. Her finder du mine ynglingsopskrifter på alle dagens måltider. Det er selvfølgeligt ikke nok at tænke på kosten, hvis man psykisk er ude af balance. Hvis man bærer rundt på traumer, er der meget at fordøje – også psykisk. Dette kan gå ud over den fysiske fordøjelse og kan bl.a. gøre, at det er svært at holde den vægt, man gerne vil have. Det kan være umuligt at komme af med overskydende kilo, fordi man beskytter sig. Det kan også handle om udrensning. Mange har for store ophobninger af tungmetaller i kroppen, hvilket også er vigtigt at arbejde med. I mine behandlinger arbejder jeg med afbalancering af det psykiske, hvor e-bogen bruges som støtte. I e-bogen er der mulighed for dagbogsnotater f.eks. omkring, at man hver dag skal tage sig af sig selv og give sig selv omsorg.

Jeg er selv meget inspireret af AW kost (Anthony William).

Bogen koster 100 kr. og kan bestilles via mail her på siden. Kommer du til behandling i et forløb, hvor det giver mening at bogen indgår, får du den med gratis.

Da jeg arbejder holistisk, kan man ikke komme udenom kosten.

Jeg bruger især kosten som støtte, når det drejer sig om udrensning af kroppen. Afhængig af, hvilken ubalance man har, tilbyder jeg kostråd til støtte af selvhealingen.

Især når det drejer sig om udrensning af tungmetaller og EBV virus er kosten helt essentiel for det gode resultat. Afbalanceringer, som drejer sig om sådanne udrensninger, foregår i et forløb over en længere periode, hvor det er et samarbejde mellem dig, som klient og mig som behandler, hvor du får en plan med hjem, som følges til næste gang, du har tid til en afbalancering. På denne måde opnås et bedre og hurtigere resultat.

Det kan også være diabetes, tarmlidelser som colitis ulcerosa og morbus chrom og hjernerystelse, som kan støttes/lindres med afbalanceringer, kost og tilskud.

I forbindelse med udrensning af EBV virus og toksiner arbejder jeg efter Anthony William’s råd om kost og kosttilskud.

Behandlingens forløb

Når en klient for første gang skal behandles hos mig, taler vi først om, hvad målet med behandlingen er, og hvordan muskeltesten og afbalanceringen foregår. Dette mål er ledesnor for afbalanceringen og defineres positivt, som var det allerede opnået. Et mål kan være ”jeg lader mig ikke påvirke af pres på mit arbejde, ”jeg er fri for stress. Man kan også arbejde med et tema som f.eks. udrensning af tungmetaller/affaldsstoffer og EBV virus.

Forløbet i kinesiologisk behandling er præget af stor nænsomhed og med­bestemmelse. Muskeltesten afdækker aldrig mere end kroppen er parat til at håndtere

Test og afbalancering

Muskeltesten er det arbejdsinstrument, som man benytter. Muskeltesten kan afsløre forskellen mellem blokeret og flydende energi. Forskellen er dermed vejviseren for det næste skridt, som tages. Muskeltesten er biofeedback fra kroppen, tankerne og energien.

Kommunikationen med kroppen foregår ved, at der trykkes let på testmusklen, samtidig med at man kommer med forskellige udsagn. Musklen vil enten vise sig at være svag eller stærk og dermed give svar på, om der er stress på udsagnet eller ej.

Alt, hvad der er godt for det enkelte menneske – fysisk, psykisk og ernæringsmæssigt – opleves af kroppen som en positiv udfordring, og det påvirker ikke muskeltonus negativt.

Alt, hvad der er dårligt for det enkelte menneske, opleves som en belastning og resulterer i en nedsættelse af muskeltonus.

Kinesiologen finder herefter ved hjælp af muskeltestning frem til den/de øvelser, der igen bringer kroppen i balance og bevarer musklens tonus.

Der kan være behov for healing, akupressur, chakraafbalancering, arbejde med meridianbaner og meget mere.

Når man tilfører energi enten ved at styrke meridianbanerne med akupressur, healing, homøopatisk lysterapi osv., tester man også musklen for at konstatere, hvornår kroppen har fået nok energi. Ved f.eks. homøopatisk lysterapi ved udrensninger, kan man helt nøjagtig få besked fra kroppen om, hvor toksinerne har sat sig.

Ofte vil det være nødvendigt med et forløb, hvor klient og kinesiolog arbejder tæt sammen. Der vil næsten altid være hjemmeopgaver mellem behandlingerne.