Min uddannelse

Min uddannelse2024-01-12T12:32:42+01:00

DK-Kinesiolog®

At være DK-kinesiolog indebærer, at jeg har deltaget og bestået godkendte kurser i den danske Kinesiologiforening i mindst 400 timer, at jeg har mindst 2 års fuldtidsklinikerfaring, at jeg har skrevet mit speciale om 6 klientforløb og været til en praktisk eksamen, som vejleder og censor har godkendt.

RAB-registreret kinesiolog

At være Registreret Alternativ Behandler (RAB) indebærer at jeg har deltaget og bestået godkendte kurser i den danske Kinesiologiforening i mindst 250 timer, og har deltaget og bestået 400 timer med anatomi og fysiologi, patologi/sygdomslære, sundhedspsykologi, undervisning i kost og ernæring og førstehjælp.

Certificeret underviser i Kinesiologi

At være certificeret underviser godkendt af kinesiologiforeningen indebærer at jeg er DK-kinesiolog og har taget pædagogikum e.lign.

Enhedsterapeut/vejleder i at mestre sit eget helbred

Enhedsterapeut er en 3-årig uddannelse, som jeg har taget hos den Norske Læge Audun Myskja (se under Enhedsterapi).

Behandler og underviser i holistiske ansigtsbehandlinger – Japansk Lifting og Kosmetisk gua sha

Jeg har selv taget forskellige kurser indenfor dette felt. Jeg har videreudviklet metoderne med de værktøjer, som jeg har fra kinesiologien. Jeg både behandler og udbyder kurser i dette felt.

december 2023

DK-Kinesiolog®/certificeret kinesiolog

august 2023

Enhedsterapeut/vejleder i at mestre sit eget helbred v/Audun Myskja

august 2022

Kurser Matrix-programmet

september 2021

2021 – 2023 Certificeret underviser i Wayne Topping kurser

Kurser: Forløsning af fastlåste følelser, Energicentre/chakra, Vægtkontrol/opnå din ideelle vægt, At skabe mening i dit liv, At arbejde med organreflekser, At arbejde med kroppens ubalancer og modstandskraft

august 2020

Cerificeret underviser i basiskurserne i kinesiologi

august 2019

2019 – 2023 Kinergetics kurser v/Philip Rafferty

RESET 1-2, BNT - Balancing nutrition & toxicity, Kinergetics 1-6, Masterclass 1, Ubalancer i immunsystemet, Stretch for Health

Go to Top