Japansk lifting

Naturlig anti-age ansigtsbehandling

Japansk Lifting er en af ​​de bedste, ikke-kirurgiske måder at forynge dit ansigt på. Det er en behagelig og mild luksusbehandling, som sætter dig og dit velvære i centrum. Behandlingen løfter, glatter og afspænder ansigtet. Det er er meget behagelig, afslappende og afstressende behandling, der kombinerer ansigtszoneterapi, akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage, som tilsammen giver helt unikke resultater.

Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linier formindskes, og der kommer mere udstråling og en flot glød til ansigtet, da spændinger i muskelvævet frigives.

Japansk lifting hjælper til at afbalancere kroppens ubalancer, og giver energi til hele kroppen.

Mange af de antiage muligheder, der er tilgængelige på markedet, som feks.Botox, Restylane og andre fillers, kan have skadelige bivirkninger pga. toksinerne fra injicerede kemikalier, der lækker til andre dele af kroppen. De fleste antiage cremer har meget ringe eller slet ingen synlig og tilfredsstillende effekt. Dog kan højkvalitets- aloe vera cremer med høj koncentration af aloe vera gøre en forskel pga. gennemtrængeligheden til den underste hud.

Det er ikke kun ansigtshuden, der nyder godt af behandlingen. Hele kroppen afbalanceres under en behandling. Dette skyldes, at alle organer er afspejlet i ansigtet, så når man arbejder med akupressur og zoneterapi i ansigtet, arbejdes der med hele kroppen. I ansigtsbehandlingen bruger jeg også elementer fra kinesiologien. Hele kroppen berøres, og der skabes jordforbindelse ved at trykke og massere specifikke punkter på fødderne.

Behandlingen er ikke mindre end en time i ‘Himlen’.

J