Japansk lifting

Japansk Lifting er en af ​​de bedste, ikke-kirurgiske måder at forynge dit ansigt på. Det er en behagelig og mild luksusbehandling, som sætter dig og dit velvære i centrum. Behandlingen løfter, glatter og afspænder ansigtet. Det er er meget behagelig, afslappende og afstressende behandling, der kombinerer ansigtszoneterapi, akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage, som tilsammen giver helt unikke resultater.

Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linier formindskes, og der kommer mere udstråling og en flot glød til ansigtet, da spændinger i muskelvævet frigives.

Japansk lifting hjælper til at afbalancere kroppens ubalancer, og giver energi til hele kroppen.

Mange af de antiage muligheder, der er tilgængelige på markedet, som feks.Botox, Restylane og andre fillers, kan have skadelige bivirkninger pga. toksinerne fra injicerede kemikalier, der lækker til andre dele af kroppen. De fleste antiage cremer har meget ringe eller slet ingen synlig og tilfredsstillende effekt. Dog kan højkvalitets- aloe vera cremer med høj koncentration af aloe vera gøre en forskel pga. gennemtrængeligheden til den underste hud.

Japansk Lifting består også af behandling med en lækker FUGTBOOSTENDE ansigtsmaske, samt afspændende og afstressende hovedbundsmassage.

Behandlingens forløb

Når en klient for første gang skal behandles hos mig, taler vi først om, hvad målet med behandlingen er, og hvordan muskeltesten og afbalanceringen foregår. Dette mål er ledesnor for afbalanceringen og defineres positivt, som var det allerede opnået. Et mål kan være ”jeg lader mig ikke påvirke af pres på mit arbejde, ”jeg er fri for stress. Man kan også arbejde med et tema som f.eks. udrensning af tungmetaller/affaldsstoffer og EBV virus.

Forløbet i kinesiologisk behandling er præget af stor nænsomhed og med­bestemmelse. Muskeltesten afdækker aldrig mere end kroppen er parat til at håndtere

Test og afbalancering

Muskeltesten er det arbejdsinstrument, som man benytter. Muskeltesten kan afsløre forskellen mellem blokeret og flydende energi. Forskellen er dermed vejviseren for det næste skridt, som tages. Muskeltesten er biofeedback fra kroppen, tankerne og energien.

Kommunikationen med kroppen foregår ved, at der trykkes let på testmusklen, samtidig med at man kommer med forskellige udsagn. Musklen vil enten vise sig at være svag eller stærk og dermed give svar på, om der er stress på udsagnet eller ej.

Alt, hvad der er godt for det enkelte menneske – fysisk, psykisk og ernæringsmæssigt – opleves af kroppen som en positiv udfordring, og det påvirker ikke muskeltonus negativt.

Alt, hvad der er dårligt for det enkelte menneske, opleves som en belastning og resulterer i en nedsættelse af muskeltonus.

Kinesiologen finder herefter ved hjælp af muskeltestning frem til den/de øvelser, der igen bringer kroppen i balance og bevarer musklens tonus.

Der kan være behov for healing, akupressur, chakraafbalancering, arbejde med meridianbaner og meget mere.

Når man tilfører energi enten ved at styrke meridianbanerne med akupressur, healing, homøopatisk lysterapi osv., tester man også musklen for at konstatere, hvornår kroppen har fået nok energi. Ved f.eks. homøopatisk lysterapi ved udrensninger, kan man helt nøjagtig få besked fra kroppen om, hvor toksinerne har sat sig.

Ofte vil det være nødvendigt med et forløb, hvor klient og kinesiolog arbejder tæt sammen. Der vil næsten altid være hjemmeopgaver mellem behandlingerne.