Anti-inflammatoriske opskrifter, gluten- og mælkefri

EbogWeb

Jeg har lavet eBogen ‘Powerfulde anti-inflammatoriske opskrifter – glutenfri og mælkefri’. Her finder du mine ynglingsopskrifter på alle dagens måltider. I behandlinger, kan bogen bruges som arbejdsredskab, når man kommer hjem og skal i gang med opfølgning.  I e-bogen er der mulighed for dagbogsnotater f.eks. omkring, at man hver dag skal tage sig af sig selv og give sig selv omsorg.

I forbindelse med en behandling vejleder jeg ofte i kost, da det bedste resultat som regel opnås ved at arbejde på så mange planer som muligt – energetisk og fysisk.

Mange lider af allergier og intolerancer. Når det drejer sig om kost, handler det tit om gluten, mælk, æg, natskyggeplanter og nødder, men der er selvfølgelig også andet. Jeg vil altid teste ind på, hvad der tåles, og hvad der ikke tåles. I en periode indtil man er helt afbalanceret, er det godt at have nogle opskrifter at støtte sig til, hvor man kan tåle ingredienserne.

Jeg arbejder også med klienter, som har svært ved at tabe sig. Hvis man har større ophobninger af tungmetaller og andre giftstoffer end kroppen kan håndtere, taber man sig ikke, selvom man prøver. Så handler det om udrensning både på det fysiske og det energetiske plan. Opskrifterne i e-bogen støtter udrensningen.

Bogen koster 100 kr. og kan bestilles via mail her på siden.