Kursus i Japansk Lifting d. 11.-12. januar 2025

Japansk Lifting er for dig, der i forvejen er behandler, drømmer om at blive det, eller blot ønsker at kunne bruge det på dig selv eller på dine venner og familie.
Du lærer at give en times fantastisk behandling, der virker opstrammende, blødgørende, udrensende og virkelig afstressende.
Japansk Lifting er en wellness behandling, men den er samtidigt healende for kroppen. Du arbejder med mange punkter og zoner i ansigtet, og da alle kroppens organer er afspejlet i ansigtet, afbalancerer du også kroppen. Der arbejdes også med beroligende punkter på kroppen. Du lærer akupressurpunkter i ansigtet, ansigtszoneterapi og japanske vævsopstrammende teknikker.
Da jeg er kinesiolog bruger jeg også elementer fra kinesiologien. Bl.a. vil du få en kort introduktion til 5-elementloven, så du får en forståelse for, hvad du behandler i ansigtet.
I behandlingen anvendes forskellige naturlige produkter af høj kvalitet. Som maske bruges spirulina, som er en stærk antioxidant fra havet. Derudover bruges ansigtsexfoliator og dagcreme med høj koncentration af aloe vera samt hybenkerneolie. Alt sammen nøje udvalgt for at give det bedste til huden.
Effekt af behandlingen:
Smukkere glød
Fastere og mere vital ansigtshud
Blødere og mere ensartet hud
Reducering af poser under øjnene
Opstramning af mimiske rynker
Udrensning
Problematisk hud
Beroliger nervesystemet
Teknikkerne bliver indarbejdet på flere forskellige måder teoretisk som praktisk, så du får den bedste forudsætning for at gå hjem og udbyde behandlingen straks efter kurset.
et diplom på 14 timer.
Sted:
I min klinik
Balancepunktet v/Jette Hiltmar
Tornballevej 105
8381 Tilst
Begge kursusdage kl. 10-17.
Total pris: 3.300 kr.
Prisen inkluderer:
  •  kursusmateriale (mappe med udførlig beskrivelse af behandlingen)
  • Adgang til lukket fb gruppe med video af teknikkerne
  • Startkit med materialer, exfoliator, ansigtscreme, olie og himalaya-kugler
  • Fuld forplejning med kaffe, te og formiddagsboller, let frokost og eftermiddagskage.
  • Diplom
Kurset afholdes med 4-8 deltagere.
Tilmelding foregår til:
Jette Hiltmar på 30937815 eller mail Jette@hiltmar.dk.
Du har reserveret pladsen, når du har tilmeldt dig og indbetalt depositum på 500 kr. (tilbagebetales ikke ved afmelding). De resterende 2.800 kr. indbetales senest en uge før kurset.
Indbetal på kontonr. 2316 6279855920 (skriv fulde navn i tekstfeltet).
Kontakt mig gerne på tlf. for nærmere oplysninger.
Jeg glæder mig til at giver dig 2 fantastiske, intensive og lærerige dage, hvor du får lov at arbejde med en behandlingsform, som arbejder på mange planer, og som du hurtigt vil kunne få kunder til. En behandlingsform, du kun kan få succes med.
Forudsætninger: Ingen udover lysten til at arbejde med faget.
Udtalelse fra kursist:
Tak for et fantastisk kursus. Jeg var glad for den måde kurset var bygget op på. Del for del fik vi lært teknikkerne bag Japansk Lifting. Sådan at vi hver især blev fortrolige med ‘håndværket’. Materialet du har lavet er utrolig let at gå til. Jeg er allerede i gang med behandlingerne i min klinik.

Mere tekst