Kursus i Japansk Face Lifting

11.-12. september – der er 1 plads tilbage

Ingen forudgående forudsætninger.

Japansk Lifting er for dig, der er selvstændig behandler, drømmer om at blive det, eller blot ønsker at kunne bruge det på dig selv eller på dine venner og familie.
Du lærer at give en times fantastisk behandling, der virker opstrammende, blødgørende, udrensende og virkelig afstressende.
Japansk Lifting er en wellness behandling, men den er samtidigt healende for kroppen. Du arbejder med mange punkter og zoner i ansigtet, og da alle kroppens organer er afspejlet i ansigtet, afbalancerer du også kroppen. Der arbejdes også med beroligende punkter på kroppen. Du lærer akupressurpunkter i ansigtet, ansigtszoneterapi og japanske vævsopstrammende teknikker.
I behandlingen anvendes forskellige naturlige produkter af høj kvalitet. Som maske bruges spirulina, som er en stærk antioxidant fra havet. Derudover bruges ansigtsexfoliator og dagcreme med høj koncentration af aloe vera samt hybenkerneolie. Alt sammen nøje udvalgt for at give det bedste til huden.
Nej tak til fillers og botox. Ja tak til naturlig behandling med stor effekt.
Effekt af behandlingen:
– Smukkere glød
– Fastere og mere vital ansigtshud
– Blødere og mere ensartet hud
– Reducering af poser under øjnene
– Opstramning af mimiske rynker
– Udrensning
– Problematisk hud (f.eks. Acne og rosacea)
Jeg får ofte tilbagemeldinger om, at behandlingen mærkes i lang tid efter og giver bedre søvn, mindre tankemylder og i det hele taget afbalancerer på alle planer.
Kurset er meget praktisk orienteret, så der arbejdes meget ved briksen for at få styr på teknikkerne og de forskellige greb.
Efter kurset får du et diplom på 13 timer.
Sted:
Balancepunktet v/Jette Hiltmar
Tornballevej 105
8381 Tilst
Varighed: Lørdag kl. 10-16. Søndag kl. 10-17.
Total pris: 3.500 kr. og inkluderer:
– Selve kurset
– Mappe med kursusmaterialet
– Film i lukket fb gruppe med teknikkerne
– Startkit med materialer til behandlinger
– Fuld forplejning med kaffe, te, formiddagsboller, let frokost og eftermiddagskage. Alt er gluten- og mælkefrit.
Der er plads til 6 deltagere.
Tilmelding foregår til:
Jette Hiltmar på 30937815 eller mail Jette@hiltmar.dk.
Du har reserveret pladsen, når du har tilmeldt dig og indbetalt 500 kr. De resterende 3.000 kr. indbetales senest 1 uge før kurset. Depositum på 500 kr. tilbagebetales ikke. Hele beløbet kan selvfølgelig også indbetales på en gang.
Indbetal på kontonr. 2316 6279855920 eller mobile pay: 30937815 (skriv fulde navn i tekstfeltet).
Kontakt mig gerne på tlf. for nærmere oplysninger.
Jeg glæder mig til at giver dig 2 fantastiske, intensive og lærerige dage, hvor du får lov at arbejde med en behandlingsform, som arbejder på mange planer, og som du hurtigt vil kunne få kunder til. En behandlingsform, du kun kan få succes med.

Mere tekst