Lær hvordan du kan få mere ro gennem meditation og åndedræt

Jeg tilbyder 4 healende aftner i løbet af foråret, hvor jeg guider meditationer, som er meget kraftfulde. Meditationerne virker på beskyttelse af dit energifelt, og gennem symboler og åndedræt guides du stille og roligt gennem kroppen og får styrket dine forskellige strømme i kroppen. Denne form for meditationer styrker bl.a. dit immunsystem og får dit nervesystem til at falde til ro. Derudover guider jeg forskellige healende øvelser.

Der er plads til 10 på holdet. Det koster 150 kr. pr. gang. Det er et sammenhængende forløb, så det er vigtigt at såvidt muligt at deltage alle 4 gange.

Tilmelding til jette@hiltmar.dk eller tlf. nr. 30937815

Datoer for forårssæsonen 2024 (alle aftner er kl. 19-21.30).

5. februar

4. marts

8. april

6. maj

Baggrund:

Gennem meditation, healing og øvelser ud fra Audun Myskja’s metoder arbejdes der på at styrke immunsystemet gennem energetiske metoder.

Audun Myskja er læge og forsker og arbejder ud fra naturlige og energetiske metoder. Audun arbejder på at lave evidens på, at energimedicin har sin virkning. Det har man vidst i flere 1000 år, da det er den måde, man altid har arbejdet med kroppen på i Østen og opnået enestående resultater. I Vesten skal der evidens på, inden vi tror på, at det virker, og det er hvad Audun i flere årtier har arbejdet på og lykkedes med. Hans arbejde er efterhånden anerkendt indenfor lægevidenskaben.

Enhedsterapien er en kraftfuld syntese af lægevidenskabelige og komplementære metoder, udviklet af den norske læge Audun Myskja.

Hensigt:

At skabe sundhed og forebyggelse af sygdom.

At arbejde med selvudvikling gennem energetiske metoder.

At give selvindsigt og udvikling af terapeutiske ressourcer.

Mere info på: www.enhedsterapi.dk