Kursus i Kosmetisk Gua Sha

Forudsætninger: Japansk Lifting. 

Dette er et endagskursus, som er planlagt til d. 14. marts 2023.

Du vil lære at give behandling med gua sha, faceroller og ansigtscupping samt få en gennemgang af et ansigtsyogaprogram, som er nemt og overskueligt at bruge få minutter hver dag med stor virkning. Der vil som sædvanligt være fuld forplejning, så en skøn dag til læring og forkælelse, hvor du både giver og modtager en dejlig behandling.

Nogle af mange skønne virkninger og fordele af behandlingen:

Det giver flow i det lymfatiske system og afspænder ansigtsmusklerne. Det betyder forbedret blodcirkulation og færre hævelser f.eks. omkring øjnene. Det er en virkelig anti-aging behandling, da det giver synlige resultater ift. modvirkning af rynker, mørke rande om øjnene, hævelser og trist hud. Øgning af blodcirkulationen hydrerer huden og giver et ungdommeligt look. Det hjælper ydermere huden til naturlig udrensning.

Du lærer at give 1 times selvstændig behandling med gua sha, faceroller og ansigtscupping. Når du kommer hjem i din egen klinik, kan du vælge at mikse teknikkerne med det, du har lært i forvejen.

Kurset er hos mig og er kl. 10-17.

Prisen er 1500 kr. excl. remedier. Du får laminerede plancher som nemt kan lægges foran dig, når du behandler samt et lille kompendium med lidt baggrundsviden.

Du får brug for en gua sha sten, en faceroller og et sæt ansigtscupping.

Hvis du selv har nogle af remedierne, kan du medbringe det og blot bestille det, du har brug for

Cupping sæt med lille olie 150 kr.

Faceroller i rosaquartz (Pure Mind)  250 kr.

Gua sha i rosaquarts (Pure Mind) 150 kr.

Oplys ved tilmelding, hvilke remedier du vil bestille af mig.

Indbetal 500 kr. + udgifter til de remedier, som du vil bestille ved tilmelding. Indbetal de resterende 1.000 kr. senest 1 uge før kurset eller betal hele beløbet ved tilmelding.

Betal på Bankkontonr.: 2316 6279855920 eller mobile pay 216222