I min klinik arbejder jeg holistisk, og der er tid til at få snakket om det, der er behov for. I det hektiske samfund vi lever i med stress, som både kan påvirke os fysisk, psykisk og biokemisk, kan vi nærmest ikke undgå at komme ud af balance. Når vi kommer ud af balance, får vi blokeringer i kroppen, hvilket fremkalder sygdom.

Som kinesiolog kan jeg hjælpe dig med at forløse dine blokeringer, så energien igen kan flyde frit, hvilket genopretter balancen i kroppen, så du igen kan fungere optimalt.

Kinesiologi

Kinesiologi betyder ” Læren om bevægelse”. Kinesiologi er udviklet i USA af kiropraktorer, som har sammensat deres viden med østens meridianlære.

Meridianer er energibaner, bl.a. til vores muskler og organer, og de virker som el-ledninger til en lampe. Hvis der er brud på ledningerne, er der ingen lys i lampen. På samme måde kommer der ingen energi til en muskel og/eller et organ, hvis der er en blokering på den meridian, der er tilknyttet musklen/organet.

I kinesiologi anvendes muskeltestning for at få en tilbagemelding/feed-back fra kroppen om, hvor og hvordan den er i balance, og hvor og hvordan den er ude af balance.

I kinesiologi arbejdes der på det bevidste, underbevidste og kropbevidste plan for at afbalancere klienten, så han/hun er i balance tankemæssigt, følelsesmæssigt og fysisk, og energien kan flyde frit.