Måske ved du, at du har Epstein Barr virus (EBV) og er begyndt at søge efter, hvordan det kan udrenses. Måske er du allerede i gang med en kostomlægning efter Anthony Williams principper. Måske føler du bare, at du er kørt over af en damptromle, er træt, stresset, har vægtproblemer, angst, hårtab, hovedpine, koncentrationsbesvær, smerter i muskler og led, depression, cancer, hjertebanken, sklerose, diabetes 1, lavt stofskifte, fibromyalgi, halsbrand, cøliaki, uro, søvnmangel, mental omtågethed osv. Måske har du ikke mødt forståelse for dine ubalancer nogen steder endnu.

Kan du nikke genkendende til ovennævnte, er der grund til at læse videre.

Kinesiologien har givet mig nogle fantastiske værktøjer til energetisk afbalancering af Epstein Barr virus. Det ligger mig meget på sinde at hjælpe andre med at få det bedre og finde årsagen til ubalancer. Jeg har selv fået afbalanceret Epstein Barr virus, kviksølv og candida og fået healet utæt tarm – det hele hænger sammen, da den ene ubalance følger den anden. Grunden til mine ubalancer var en stor sorg, som jeg oplevede som 19-årig. Når man bliver ’skudt i knæ’ – det kan være sorg, skilsmisse, fyring, trafikulykke og stress af enhver art, så svækkes kroppen og Epstein Barr virussen, som ligger fredeligt i fase 1 i blodbanen hos de fleste, ser sit snit til at vise sin grumme side. I 2. fase går den i organerne. Nogle teenagere vil opleve, at de får ’kyssesyge’. Senere i livet vil den måske gå i fase 3, hvor man vil begynde at få udefinerbare symptomer, hvor man kan mærke, at kroppen svækkes. I fase 4 går virussen i nervesystemet, og det er her, man virkelig kan få mange autoimmume sygdomme som skelerose, fibromyalgi, lupus osv.

Heldigvis kan man blive helbredt

Jeg arbejder holistisk og arbejder med at finde årsagen til ubalancer. Det er vigtigt at få en snak om, hvad der er sket i ens liv og hvornår man begyndte at mærke ubalancerne. Jeg har mulighed for at tilbyde flere forskellige metoder. Jeg kan bruge Kinergetics, som er kinesiologi forbundet med healing, eller jeg kan bruge homøopatisk EBV, som jeg har i en ampul, og via lysterapi lyser EBV’en ind de steder i kroppen, hvor den er.

Gode resultater

Jeg har gode resultater med at hjælpe klienter med at blive af med EBV. Det er en proces, når man går i gang, og det er inviduelt, hvor lang tid det tager, inden man er i mål. Det afhænger meget af, hvad man ellers har af ubalancer. De fleste har også ophobning af kviksølv og andre tungmetaller samt candida i kroppen, som skal renses ud. Sidst med ikke mindst har mange kronisk træthedssyndrom/binyrestress, som også skal afbalanceres.

Hvis man har binyrestress, har man sværere ved at komme af med affaldsstoffer i kroppen, da elimineringen foregår meget langsommere end normalt. Dette medfører, at man heller ikke så godt kan optage gode ting som vitaminer og mineraler.

Jeg har fokus på helheden, når der kommer klienter i min klinik.

Klienthistorie

Da Lone startede hos mig for 3 måneder siden, følte hun sig udmattet, havde hjernetåge, smerter i kroppen og havde svært ved at få en normal hverdag til at fungere.
Jeg testede, at Lone havde EBV i 3. stadie. Desuden havde hun ophobning af kviksølv, flour og aluminium, og hun havde kronisk træthedssyndrom. Vi gik i gang med afbalancering af EBV virussen. Efter 3. gang var der ikke EBV at spore i nyrerne. 4. gang kunne der ikke længere testes EBV. Det var simpelthen forsvundet. Lone er også blevet afbalanceret for tungmetaller. Det næste vi skal arbejde med er hendes kroniske træthedssyndrom. Det er vigtigt at finde helt ind til årsagen.
Lone har fået det meget bedre. Hun har fået meget mere energi, er blevet meget mere glad og sover godt. Det kan virkelig mærkes, at hun er ved at få sit liv tilbage.