Kursus i Japansk Lifting

Hjem/Kursus i Japansk Lifting
Indlæser Begivenheder
Japansk Lifting er for dig, der i forvejen er behandler, drømmer om at blive det, eller blot ønsker at kunne bruge det på dig selv eller på dine venner og familie.
Du lærer at give en times fantastisk behandling, der virker opstrammende, blødgørende, udrensende og virkelig afstressende.
Japansk Lifting er en wellness behandling, men den er samtidigt healende for kroppen. Du arbejder med mange punkter og zoner i ansigtet, og da alle kroppens organer er afspejlet i ansigtet, afbalancerer du også kroppen. Der arbejdes også med beroligende punkter på kroppen. Du lærer akupressurpunkter i ansigtet, ansigtszoneterapi og japanske vævsopstrammende teknikker.
Da jeg er kinesiolog bruger jeg også elementer fra kinesiologien. Bl.a. vil du få en kort introduktion til 5-elementloven, så du får en forståelse for, hvad du behandler i ansigtet.
I behandlingen anvendes forskellige naturlige produkter af høj kvalitet. Som maske bruges spirulina, som er en stærk antioxidant fra havet. Derudover bruges ansigtsexfoliator og dagcreme med høj koncentration af aloe vera samt hybenkerneolie. Alt sammen nøje udvalgt for at give det bedste til huden.
Effekt af behandlingen:
Smukkere glød
Fastere og mere vital ansigtshud
Blødere og mere ensartet hud
Reducering af poser under øjnene
Opstramning af mimiske rynker
Udrensning
Problematisk hud
Beroliger nervesystemet
Teknikkerne bliver indarbejdet på flere forskellige måder teoretisk som praktisk, så du får den bedste forudsætning for at gå hjem og udbyde behandlingen straks efter kurset.

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top